Houten vloer kopen

Het kopen van een nieuwe vloer is altijd een prachtige aangelegenheid. Een fraaie nieuwe vloer zorgt immers voor een nieuwe en frisse uitstraling van uw woonruimte en met een kwalitatieve vloer bent u verzekerd van jarenlang plezier en woongenot. Een houten vloer kopen blijft voor veel mensen de favoriete keuze. Begrijpelijk, want houten vloeren hebben een prachtige uitstraling en zijn in zeer veel varianten verkrijgbaar. Er is dus voor iedereen een perfecte vloer te vinden. Zeker bij ons. Wij bieden u niet alleen een prachtig aanbod van verschillende vloeren, maar staan ook voor u klaar met advies. Wij zijn een kleinschalige specialist en stellen uw belang altijd voorop. Wij hebben een duidelijke missie: u van de mooist mogelijke vloer voorzien.

Bel: 06 51128621Offerte

Uw houten vloer kopen bij ons, uw lokale specialist

Bent u op zoek naar voordelige houten vloeren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben vloeren in alle prijscategorie├źn, maar of u nu op zoek bent naar een voordelige vloer of een zeer exclusieve vloer; u betaalt bij ons altijd een goede prijs. Goedkope houten vloeren zijn elders niet altijd van een goede kwaliteit. Wij zijn echter zeer kritisch op de kwaliteit van de vloeren die wij u aanbieden. Ook wanneer u een vloer koopt uit de voordeligste prijscategorie bent u zeker van kwaliteit waar u nog vele jaren van kunt genieten.

Een houten vloer kopen betekent wel dat u bereid moet zijn om de vloer te onderhouden. Traditionele houten vloeren moet u goed schuren en periodiek onderhouden met olie. Gelukkig hoeft u dit niet zelf te doen. Naast de verkoop van vloeren, kunt u bij ons ook terecht voor al uw onderhoud. Dat is het voordeel van een lokale specialist; u kunt altijd bij ons terecht met uw vragen of voor aanvullende diensten met betrekking tot uw vloer.

Vind uw nieuwe vloer in onze showroom

Onze showroom is elke zaterdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur. U bent van harte welkom om ons assortiment te bekijken en uw ideale vloer uit te zoeken. Vanzelfsprekend helpen wij u hier graag bij. Komt de zaterdag u niet uit, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om een dag en tijdstip af te spreken waarop wij u graag ontvangen. Een nieuwe houten vloer kopen begint bij goed ori├źnteren. Wij vertellen u er graag alles over.

Onze persoonlijke aanpak en aandacht voor uw wensen hebben ertoe geleid dat wij inmiddels klanten (ook bedrijven) mogen verwelkomen uit de Bommelerwaard en plaatsen als:

  • Den Bosch
  • Geldermalsen
  • Gorinchem
  • Utrecht
  • Nijmegen
  • Tiel
  • Zaltbommel

En diverse andere plaatsen in Brabant/Noord Brabant en Gelderland.


Kom eens langs in onze showroom!

Kom eens langs!
Heeft u vragen over onze diensten en producten of heeft u advies nodig voor uw vloer? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt altijd een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie spreken we dan graag alle mogelijkheden met u door en helpen we u met het zoeken naar de juiste oplossing!

Bezoekadres
Ambachtshof 7
5317 NN Nederhemert

Correspondentieadres
Waterkers 16
5308 LM Aalst (Gld.)