Offerte houten vloer renoveren

U heeft in het verleden geïnvesteerd in een prachtige houten vloer. Daarbij ging het destijds waarschijnlijk niet om een geringe investering. De prijzen van een houten vloer zijn vaak aanzienlijk. Dat is logisch, want u krijgt er een prachtige kwaliteit en een lange levensduur voor terug. Toch kan het zo zijn dat door (intensief) gebruik uw vloer wat van zijn originele uitstraling verliest. Krassen, verkleuringen of slijtplekken komen zelfs bij de beste vloeren voor. Gelukkig kan een houten vloer gerenoveerd worden. Wij zijn gespecialiseerd in renovatie van elke houten vloer, zoals een plankenvloer of een parketvloer, en dat voor zowel particulieren als voor bedrijven en doen u graag een offerte voor het renoveren van een houten vloer toekomen.

Bel: 06 51128621Offerte

Een scherpe offerte voor het renoveren van uw houten vloer

Een vloerrenovatie van uw parketvloer of elke andere soort houten vloer, voeren wij uit tegen zeer aanvaardbare kosten. Desondanks kunt u bij ons vertrouwen op onvervalst vakmanschap. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en de kennis en middelen om elke vloer weer zo goed als nieuw te krijgen. Wij zijn een lokale specialist. Wij kopen scherp in, hebben slimme partnerschappen en zo weinig mogelijk overhead. Dit alles zodat u kunt profiteren van een bijzonder scherpe prijs.

De renovatie van uw vloer zal ervoor zorgen dat u weer jarenlang met trots en plezier ervan gebruik zult maken en ernaar zult kijken. Door de vloer te schuren, verdwijnt de beschadigde of aangeslagen toplaag. Eronder zit een gloednieuwe laag die wij weer perfect kunnen afwerken. Deze nieuwe laag wordt fijn geschuurd, schoongemaakt en vervolgens afgewerkt met olie voor een prachtig resultaat. Hierbij profiteert u overigens van een extra voordeel.

Wanneer de vloer is geschuurd en de toplaag is verwijderd, komt de originele kleur van de vloer weer naar boven. U kunt ervoor kiezen om de vloer opnieuw af te laten werken met dezelfde olie als die u eerst gebruikte, maar mocht u iets aan de uitstraling van uw vloer willen veranderen, dan is dit het moment. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor olie in een lichtere of donkere kleur, zodat uw vloer ook daadwerkelijk lichter of donkerder wordt.

Wij stellen met plezier een offerte op om uw houten vloer te renoveren

Wij zijn er voor alle werkzaamheden aan uw vloer: de verkoop, het leggen en het onderhouden. Wij willen uw betrouwbare, lokale specialist zijn en brengen dan ook met plezier een offerte uit voor het renoveren van uw houten vloer. Dat is uiteraard geheel vrijblijvend. Mocht de offerte u bevallen, dan gaan wij natuur zo snel mogelijk voor u aan de slag, net als wij dat eerder deden voor klanten en bedrijven in diverse plaatsen in Brabant/Noord Brabant, de Bommelerwaard en Gelderland, zoals:

  • Den Bosch
  • Geldermalsen
  • Gorinchem
  • Utrecht
  • Nijmegen
  • Tiel
  • Zaltbommel


Kom eens langs in onze showroom!

Kom eens langs!
Heeft u vragen over onze diensten en producten of heeft u advies nodig voor uw vloer? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt altijd een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie spreken we dan graag alle mogelijkheden met u door en helpen we u met het zoeken naar de juiste oplossing!

Bezoekadres
Ambachtshof 7
5317 NN Nederhemert

Correspondentieadres
Waterkers 16
5308 LM Aalst (Gld.)