Voordelige parketvloer kopen

Een voordelige parketvloer kopen? Het is mogelijk zonder aan kwaliteit in te boeten. Wij bewijzen dit al jaren met onze uitgebreide selectie aan kwalitatieve, maar voordelig geprijsde parketvloeren. Ondanks dat wij zeer scherpe prijzen hanteren, heeft u bij ons alsnog volop keuze. In ons assortiment vindt u vloeren in alle stijlen en kleuren. Hier zit ook voor u de perfecte vloer tussen: de vloer die u niet alleen prachtig vindt, maar die ook perfect in uw huis past. Als uw lokale specialist zijn wij u uiteraard ook graag van dienst met het leggen van uw vloer en het onderhoud hiervan.

Bel: 06 51128621Offerte

Een voordelige parketvloer kopen in de stijl die u wenst

Bij het kopen van een voordelige vloer, moet u vaak op een ander gebied inleveren: op kwaliteit of service, bijvoorbeeld. Wij geloven hier niet in. Wij willen iedereen kunnen voorzien van zijn of haar ideale vloer tegen een scherpe prijs. Natuurlijk verkopen wij ook vloeren uit het hoge segment, maar zelfs voor onze duurste vloeren geldt dat de prijs relatief gezien zeer scherp is, zeker in vergelijking met veel concurrenten. Wij doen er dan ook alles aan om onze kosten zeer laag te houden, zodat wij deze niet hoeven door te berekenen in de prijs van onze vloeren.

Wanneer u een scherp geprijsde vloer koopt, wilt u natuurlijk ook een zo goed mogelijke vloer. U wilt eveneens een riante keuze hebben, want waarom zou u een voordelige parketvloer kopen als de vloer die u eigenlijk wilt niet leverbaar is? Wij investeren zeer veel tijd in goede relaties met de merken en leveranciers met wie wij samenwerken. Het resultaat is een selectie aan vloeren met zeer concurrerende prijzen waar wij bijzonder trots op zijn.

Komt u de vloeren bekijken?

Onze showroom is elke zaterdag tussen 10:00 en 16:00 geopend. U bent van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie onze selectie aan parket te komen bekijken. In welke prijsklasse u zich ook oriƫnteert: wij hebben altijd zeer veel parketvloeren in ons assortiment waaruit u kunt kiezen. Wat u ook in gedachten heeft qua kleur en/of dessin, of qua stijl: de kans is zeer groot dat er meerdere parketvloeren aanwezig zijn die helemaal passen in het plaatje dat u in uw hoofd hebt. Al zeer veel mensen hebben inmiddels ervaren hoe voordelig ons parket is. Wilt u een voordelige parketvloer kopen? Talloze klanten in onder andere:

  • Den Bosch
  • Geldermalsen
  • Gorinchem
  • Utrecht
  • Nijmegen
  • Tiel
  • Zaltbommel
  • Bommelerwaard

En talloze andere gemeenten in Brabant/Noord Brabant en Gelderland gingen u voor


Kom eens langs in onze showroom!

Kom eens langs!
Heeft u vragen over onze diensten en producten of heeft u advies nodig voor uw vloer? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt altijd een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie spreken we dan graag alle mogelijkheden met u door en helpen we u met het zoeken naar de juiste oplossing!

Bezoekadres
Ambachtshof 7
5317 NN Nederhemert

Correspondentieadres
Waterkers 16
5308 LM Aalst (Gld.)