Houten vloer kopen

Het kopen van een nieuwe vloer is in vrijwel alle gevallen een fijne aangelegenheid. Een fraaie nieuwe vloer zorgt immers voor een nieuwe en frisse uitstraling van uw woonruimte en met een kwalitatief goede vloer bent u verzekerd van jarenlang plezier en woongenot. Een houten vloer blijft voor veel mensen hierin de favoriete keuze. Begrijpelijk, want houten vloeren hebben een prachtige en natuurlijke uitstraling en zijn in zeer veel varianten verkrijgbaar. Er is dus voor iedereen wel een perfecte houten vloer te vinden. Zeker bij ons. Wij bieden u niet alleen een prachtig aanbod van verschillende vloeren, inclusief leggen, maar staan ook voor u klaar met een eerlijk advies. Wij zijn een kleine en betrokken organisatie en stellen uw belang altijd voorop. Wij hebben een duidelijke missie; u van de mooist mogelijke vloer voorzien tegen een concurrerende prijs.

Bel: 06 51128621Offerte

Uw houten vloer kopen bij Wilco Bauman, uw lokale specialist

Bent u op zoek naar voordelige houten vloeren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk vloeren in alle prijscategorie├źn in ons assortiment. Of u nu op zoek bent naar een voordelige basic vloer of een zeer exclusieve vloer; u betaalt bij ons altijd een eerlijke prijs. Goedkope houten vloeren zijn elders niet altijd van een goede kwaliteit. Wij zijn echter zeer kritisch op de kwaliteit van de vloeren die wij u aanbieden. Ook wanneer u een vloer koopt uit de voordeligste prijscategorie bent u zeker van een goede kwaliteit waar u nog vele jaren van kunt genieten.

Gelakt visgraat parket Ambiente

Een houten vloer dient wel op de juiste manier onderhouden te worden voor een jarenlang mooie uitstraling. Traditionele houten vloeren moet u periodiek goed schuren en onderhouden met olie. Gelukkig hoeft u dit niet zelf te doen. Naast de verkoop van vloeren, kunt u bij ons ook terecht voor al uw onderhoud. Dat is het voordeel van een lokale specialist; u kunt altijd bij ons terecht met uw vragen of voor aanvullende diensten met betrekking tot uw vloer.

Vind uw nieuwe vloer in onze showroom

Onze showroom is elke zaterdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur. U bent van harte welkom om ons assortiment te bekijken en uw ideale vloer uit te zoeken. Vanzelfsprekend helpen wij u hier graag bij. Komt de zaterdag u niet uit, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om een dag en tijdstip af te spreken waarop wij u graag ontvangen. Een nieuwe houten vloer kopen begint bij goed ori├źnteren. Wij vertellen u er graag alles over.

Onze persoonlijke aanpak en aandacht voor uw wensen hebben ertoe geleid dat wij inmiddels klanten (ook bedrijven) mogen verwelkomen uit de Bommelerwaard en plaatsen als:

  • Den Bosch
  • Geldermalsen
  • Gorinchem
  • Utrecht
  • Nijmegen
  • Tiel
  • Zaltbommel

En diverse andere plaatsen in Brabant/Noord Brabant en Gelderland.


Kom eens langs in onze showroom!

Kom eens langs!
Heeft u vragen over onze diensten en producten of heeft u advies nodig voor uw vloer? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt altijd een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie spreken we dan graag alle mogelijkheden met u door en helpen we u met het zoeken naar de juiste oplossing!

Bezoekadres
Ambachtshof 7
5317 NN Nederhemert

Correspondentieadres
Waterkers 16
5308 LM Aalst (Gld.)