Lamelparket kopen

Wilt u een prachtige, authentiek ogende houten vloer, maar wilt u hier niet te veel geld voor betalen? Dan is lamelparket de ideale vloerafwerking voor u. Deze vloeren zijn echte houten vloeren, maar omdat alleen de toplaag van hout is, betaalt u een stuk minder dan voor traditionele parketvloeren. Het verschil voelt en ziet u niet aan het product, maar wel in uw portemonnee. Wij bieden u een uitgebreide selectie aan prachtige lamelparket vloeren in allerlei stijlen en kleuren.

Bel: 06 51128621Offerte

Is lamelparket kopen iets voor u?

Lamelparket staat ook bekend als systeemparket. Dit parket heeft een toplaag zoals u dit gewend bent van traditionele parketvloeren, maar de onderliggende lagen zijn van andere (goedkopere) soorten hout. Het aantrekkelijke is dat u met goedkoop systeemparket toch een prachtige houten vloer in huis haalt.

De gedachte achter het product lamelparket is eenvoudig; u kunt geld besparen zonder op kwaliteit of uitstraling in te leveren. Zoals elke houten vloer, is ook bij deze vloer onderhoud nodig. Hierin schuilt het verschil met traditioneel parket en dit verklaart tevens het prijsverschil. Het lamelparket herstellen, kan niet zo vaak als bij traditioneel parket. Omdat alleen de toplaag is voorzien van de door u gewenste houtsoort, kan er slechts een beperkt aantal malen geschuurd worden. Na het schuren kan de vloer opnieuw in de olie worden gezet, zodat deze weer als nieuw oogt. U hoeft zich echter geen zorgen te maken want dit onderhoud is slechts eens per, pak ‘m beet, tien jaar nodig voor de meeste vloeren. U bent dus ook met systeemparket verzekerd van een mooie vloer met een lange levensduur.

Lindura lamelparket

Kom langs in onze showroom

Bent u van plan om lamelparket te kopen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Nederhemert. Deze is elke zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur geopend. Mocht dit u niet uitkomen, dan is het altijd mogelijk om in overleg een andere dag of tijd af te spreken. In onze showroom hebben wij onze complete collectie systeemparket voor u staan. U kunt rustig de tijd nemen om de verschillende vloeren te bekijken en vanzelfsprekend vertellen wij u graag alles over de eigenschappen en mogelijkheden van de vloeren die u interesseren.

Bij ons bent u altijd verzekerd van een persoonlijke aanpak. Wij zijn een kleinschalige vloerspecialist bij wie uw wensen altijd op de eerste plaats staan. U kunt bij ons niet alleen lamelparket kopen, maar wij kunnen u ook van dienst zijn met het vakkundig leggen van de vloer. Dit doen wij onder andere in plaatsen als:

  • Den Bosch
  • Geldermalsen
  • Gorinchem
  • Utrecht
  • Nijmegen
  • Tiel
  • Zaltbommel

En andere plekken in Brabant/Noord Brabant, de Bommelerwaard en Gelderland.


Kom eens langs in onze showroom!

Kom eens langs!
Heeft u vragen over onze diensten en producten of heeft u advies nodig voor uw vloer? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt altijd een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie spreken we dan graag alle mogelijkheden met u door en helpen we u met het zoeken naar de juiste oplossing!

Bezoekadres
Ambachtshof 7
5317 NN Nederhemert

Correspondentieadres
Waterkers 16
5308 LM Aalst (Gld.)