Leverancier PVC-vloeren

Als uw persoonlijke vloerenspecialist vinden wij het van groot belang om met onze tijd mee te gaan en adequaat in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Wij zijn al vele jaren uw parketspecialist, maar daarnaast zijn we ook leverancier van de tegenwoordig erg populaire PVC-vloeren. De aanschaf van een voordelige PVC-vloer behoort tegenwoordig zeker tot de mogelijkheden. Dankzij diverse technische ontwikkelingen in de afgelopen jaren, kunt u een PVC-vloer kopen die qua uitstraling zeker niet voor een houten vloer onderdoet. Daarbij hebben deze vloeren enkele belangrijke voordelen ten opzichte van laminaat of parket. Bent u benieuwd naar deze voordelen? Wij leggen het u graag uit.

Bel: 06 51128621Offerte

Is een PVC-vloer aantrekkelijk voor u?

Ondanks dat wij begonnen zijn met houten vloeren als expertise, werden wij ook snel een leverancier van PVC-vloeren vanaf het moment dat deze in opkomst kwamen. Wij willen onze klanten namelijk altijd goed van dienst kunnen zijn en luisteren goed naar de wensen vanuit de markt. Zowel onder particuliere klanten als bij bedrijven werd de PVC-vloer aantrekkelijk en daarom waren wij er ook vroeg bij. Wij staan bekend als lokale houten vloerenspecialist, maar kunnen ook met PVC-vloeren de hoogst mogelijke service bieden en dat natuurlijk tegen een aantrekkelijke prijs inclusief leggen.

PVC vloer Cottage Eik

PVC-vloeren zijn niet gemaakt van hout, maar kennen een laminaatstructuur van kunststof lagen. De technologie is echter zo geavanceerd dat deze vloeren op het eerste oog niet van echt hout te onderscheiden zijn. Ze bieden dezelfde uitstraling en dezelfde variatie in soorten en kleuren. Zo kunt u vloeren van PVC ook “gewoon” bestellen in bijvoorbeeld een prachtig klassiek visgraatmotief. Ook zijn deze vloeren verkrijgbaar met een kliksysteem zoals u dat van laminaat kent.

Natuurlijk kunnen ook zelfs de beste PVC-vloeren qua authenticiteit en gevoel niet op tegen echt hout. Echter, de prijs van deze vloeren ligt meestal tussen die van laminaat en parket in, en daarmee zijn ze zeer aantrekkelijk geprijsd. Bovendien vergen ze behoudens stofzuigen en dweilen vrijwel geen onderhoud, zijn ze zeer slijtvast en bestand tegen een stootje of valschade. U vindt dit type vloer dan ook steeds vaker in bijvoorbeeld huishoudens met kleine kinderen. Wilt u een vloer met een prachtige uitstraling en veel gebruiksgemak dan kunnen wij u als leverancier van PVC-vloeren perfect van dienst zijn.

Leverancier van Douwes Dekker vloeren

Wij hebben altijd de nieuwste collectie PVC vloeren van Douwes Dekker in ons assortiment. Deze vloeren staan bekend om de mooie decoraties en de natuurlijke uitstraling. De collectie bestaat niet alleen uit “houtlook” maar ook uit “betonlook PVC”. Hiermee krijg je de uitstraling van een stenen vloer. Door de 0,55 mm dikke slijtlaag zijn deze vloeren bijzonder sterk en staan ze bekend om een prettig loopcomfort en een uitmuntende geluiddemping. De nieuwe serie Douwes Dekker vloeren zijn watervast en daardoor uitstekend geschikt voor de badkemer en keuken. Bovenop al deze voordelen zijn deze vloeren ook uitstekend toe te passen met vloerverwarming. Kortom, een erg veelzijdig product en gelegd door de vakmannen van Wilco Bauman Parket haalt u hiermee een kwaliteitsvloer in huis tegen een aantrekkelijke prijs.

Natuurlijk ook voor leggen

In onze showroom, die elke zaterdag van 10:00 tot 16:00 geopend is, kunt u onze PVC-vloeren bekijken. Natuurlijk kunt u niet alleen een nieuwe vloer bij ons aanschaffen; wij kunnen uw vloer ook vakkundig en tegen zeer scherpe tarieven leggen. De opmars van de PVC-vloer heeft ertoe geleid dat wij al diverse vloeren hebben mogen leggen in plaatsen als:

  • Den Bosch
  • Geldermalsen
  • Gorinchem
  • Utrecht
  • Nijmegen
  • Tiel
  • Zaltbommel

En vele andere plaatsen in Brabant/Noord Brabant, de Bommelerwaard en Gelderland


Kom eens langs in onze showroom!

Kom eens langs!
Heeft u vragen over onze diensten en producten of heeft u advies nodig voor uw vloer? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt altijd een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie spreken we dan graag alle mogelijkheden met u door en helpen we u met het zoeken naar de juiste oplossing!

Bezoekadres
Ambachtshof 7
5317 NN Nederhemert

Correspondentieadres
Waterkers 16
5308 LM Aalst (Gld.)