Onderhoud van uw houten vloer

Onderhoud aan en van uw houten vloer is zeer belangrijk. Door periodiek goed onderhoud te plegen, verlengt u de levensduur van uw vloer aanzienlijk en zorgt u er bovendien voor dat deze ook mooi blijft. De prijs van een parketvloer is, ondanks dat wij zeer scherpe prijzen hanteren, behoorlijk; u betaalt immers voor topklasse kwaliteit. Daarom wilt u uw vloer ook goed onderhouden. Natuurlijk zorgt u zelf regelmatig voor goed onderhoud, door te stofzuigen, te dweilen en eens in de zoveel tijd uw vloer wellicht in de was te zetten. Toch zal de vloer in de loop der tijd slijtplekken gaan vertonen en zijn mooie uitstraling wat gaan verliezen. Wij zorgen er met ons vakmanschap voor dat uw vloer weer in optimale conditie komt.

Bel: 06 51128621Offerte

Onderhoud van uw houten vloer door uw lokale specialist

Wij zijn uw lokale specialist met gedegen kennis van zaken. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de aanschaf van een prachtige nieuwe plankenvloer; wij zijn ook gespecialiseerd in het onderhouden van uw houten vloer. Onze vakmensen beschikken immers over adequate kennis en jarenlange ervaring. Bovendien werken wij met de juiste professionele materialen en hulpmiddelen om uw vloer de aandacht te geven die deze verdient.

Laminaat Ambiente

Niet al het onderhoud van uw houten vloer kunt u zelf doen. Zorgt u waar mogelijk wel zelf voor goed onderhoud en gaat u netjes met uw vloer om, dan legt u daarmee al een zeer goede basis. Afhankelijk van de soort en staat van uw vloer is het raadzaam om eens in de vijf of tien jaar (of een interval ergens daar tussenin) uw vloer echt goed te laten onderhouden door een specialist op dit gebied. Het onderhouden van uw vloer betekent dat wij uw vloer schuren om de toplaag te verwijderen. Door de toplaag te verwijderen, verdwijnen slijtageplekken, scheuren/krassen en verkleuringen. Er komt een nieuwe laag tevoorschijn die wij vervolgens naar uw wensen kunnen afwerken voor een perfect resultaat.

Wij kunnen na het schuren en schoonmaken van uw houten vloer deze voorzien van een nieuwe laag olie. Dit zorgt niet alleen voor een goede bescherming, maar ook voor een fraaie afwerking. U kunt daarbij kiezen voor dezelfde kleur olie die u voorheen gebruikte, maar wilt u uw vloer een tint donkerder of lichter hebben, dan kunt u ook kiezen voor een andere tint olie.

Ontdek onze scherpe prijzen

Voor het onderhoud van uw houten vloer betaalt u bij ons zeker niet de hoofdprijs. Ontdek hoe voordelig onze diensten zijn en hoe mooi wij uw vloer weer kunnen opknappen, in navolging van klanten in onder andere:

  • Den Bosch
  • Geldermalsen
  • Gorinchem
  • Utrecht
  • Nijmegen
  • Tiel
  • Zaltbommel

En vele andere plaatsen in Brabant/Noord Brabant, de Bommelerwaard en Gelderland.


Kom eens langs in onze showroom!

Kom eens langs!
Heeft u vragen over onze diensten en producten of heeft u advies nodig voor uw vloer? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt altijd een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie spreken we dan graag alle mogelijkheden met u door en helpen we u met het zoeken naar de juiste oplossing!

Bezoekadres
Ambachtshof 7
5317 NN Nederhemert

Correspondentieadres
Waterkers 16
5308 LM Aalst (Gld.)