De klant op nummer één.

Ons Verhaal

Door de jaren heen is er veel veranderd in onze wereld, maar één ding zal altijd hetzelfde blijven: contact met de klant.

Wij geloven dat een goede interactie tussen de klant en ons zal leiden tot de mooiste resultaten, waarbij beide partijen tevreden zijn. Daarom is persoonlijk contact een van de belangrijkste speerpunten binnen ons bedrijf. Wij adviseren u graag waar nodig en maken vooraf duidelijk afspraken met u, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Een transparante communicatie is hierbij dus essentieel.

about_img2
about_img1

Ons bedrijf is door de loop van jaren gegroeid tot een specialistisch bedrijf op het gebied van vloeren en trappen.

Naast klantvriendelijkheid staan ook kwaliteit en vakmanschap bij ons centraal. Door de jaren heen zijn wij ons blijven ontwikkelen, waardoor we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends op ons vakgebied en ook de nieuwste technieken toepassen. We hebben een oog voor kwaliteit en voeren onze werkzaamheden altijd keurig uit. Dit maakt ons tot een betrouwbaar bedrijf op het gebied van vloeren leggen, renoveren en onderhouden.

Beoordeling door klanten

Wij proberen altijd onze werkzaamheden geheel uit te voeren naar wensen van de klant en alles zo keurig mogelijk af te leveren. Hierbij werken we geheel volgens afspraken die we van tevoren hebben gemaakt. Zo komt niemand voor verrassingen te staan.

9,4

We hebben plezier in ons werk en zijn trots wanneer we weer iemand blij hebben mogen maken met een nieuwe (of gerenoveerde) vloer. We zijn dan ook ontzettend verheugd dat klanten ons waarderen met een 9,4 (uit 75 beoordelingen) op Werkspot.

Kom eens langs!
Heeft u vragen over onze diensten en producten of heeft u advies nodig voor uw vloer? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt altijd een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie spreken we dan graag alle mogelijkheden met u door en helpen we u met het zoeken naar de juiste oplossing!

Bezoekadres
Ambachtshof 7
5317 NN Nederhemert

Correspondentieadres
Waterkers 16
5308 LM Aalst (Gld.)