Parket schuren en behandelen

Er gaat niets boven een mooie parketvloer en als deze goed onderhouden wordt, dan kunt u hier jarenlang zorgeloos van genieten. Er zijn natuurlijk elementen van het onderhoud die u zelf eenvoudig kunt oppakken, als onderdeel van uw schoonmaakroutine. Echter, er komt een tijd waarbij slijtage en vlekken niet meer door u zelf te herstellen en/of te verwijderen zijn. Als dat moment is aangebroken, dan schakelt u gewoon de specialisten van Wilco Bauman Parket in. Wij zullen uw parket vloer schuren en oliën, lakken of waxen, zodat deze er weer als nieuw uitziet. Wij geven uw lamelparket een nieuw leven.

Bel: 06 51128621Offerte

Zelf uw parketvloer onderhouden

U kunt zelf heel veel doen om uw parket vloer te onderhouden en hiermee de levensduur te verlengen. Allereerst is het belangrijk dat u de vloer regelmatig stofzuigt, zodat vuil en zand geen krassen kunnen veroorzaken als u erop loopt. Een goede schoonloopmat doet overigens wonderen. Dweilen van de parketvloer is ook een goed idee, want dan voorkomt u dat vlekken verder het hout in trekken en daardoor niet meer te verwijderen zijn. Als u daarnaast uw vloer af en toe in de was zet en zo beschermt tegen vocht en slijtage, zal deze erg lang mooi blijven.

Parket Ambiente

Wij gaan een stapje verder

Ook als u uw eiken parketvloer perfect onderhoudt, is een bepaalde mate van slijtage helaas niet tegen te gaan. En als deze slijtage te erg wordt, neemt u contact op met ons. Wij gebruiken de beste apparaten om eerst de toplaag van uw vloer middels opschuren te verwijderen en een onbeschadigde vloer bloot te leggen. Daarna zullen wij uw parketvloer opnieuw oliën, lakken of waxen en ziet deze er weer uit als toen deze net was gelegd. Wij zullen uw parketvloer renoveren en opknappen; u heeft vervolgens weer een mooie vloer die vele jaren mee kan gaan. U staat daarna vast versteld van het resultaat.

Betaalbaar parket vloer onderhoud bij Bauman Parket

Bent u benieuwd naar de kosten voor het laten onderhouden van uw geoliede of gelakte parket vloer? Dan kunt u via deze website vrijblijvend een offerte opvragen. Onze vakkundige medewerkers staan ook voor u klaar in onze showroom of aan de telefoon en beantwoorden met plezier al uw vragen. Wij willen u wel verzoeken om van tevoren een afspraak te maken, zodat u niet voor een gesloten deur komt te staan. Wij leveren diensten in de provincies Gelderland, Brabant, Utrecht en Limburg.

Laat ons uw vloer onderhouden

Wij zijn met name actief in de eerder genoemde provincies, dus woont u in de omgeving van:

 • Den Bosch
 • Drunen
 • Geldermalsen
 • Gorinchem
 • Utrecht
 • Nijmegen
 • Rosmalen
 • Tiel
 • Tilburg
 • Vught
 • Waalwijk
 • Zaltbommel

Dan staan we graag voor u klaar. Wij garanderen kwaliteit en vakmanschap in ruil voor een bijzonder scherpe prijs. Voor het best mogelijke resultaat, een nieuwe vloer en een interessant prijskaartje bent u bij Wilco Bauman Parket aan het juiste adres.


Kom eens langs in onze showroom!

Kom eens langs!
Heeft u vragen over onze diensten en producten of heeft u advies nodig voor uw vloer? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt altijd een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie spreken we dan graag alle mogelijkheden met u door en helpen we u met het zoeken naar de juiste oplossing!

Bezoekadres
Ambachtshof 7
5317 NN Nederhemert

Correspondentieadres
Waterkers 16
5308 LM Aalst (Gld.)