Parketschuren in Den Bosch en omgeving

Uw houten vloer is een natuurproduct wat inhoudt dat deze aan slijtage onderhevig is. Hoewel de kwaliteit van de vloer absoluut van invloed is op de mate van slijtage, heeft elke vloer hiermee in meer of mindere mate te kampen. Zelfs de meest exclusieve vloer van topkwaliteit zal na verloop van tijd iets minder mooi worden dan dat deze voorheen was. Dit komt door dagelijks gebruik waardoor er krasjes en dergelijke kunnen ontstaan en invloeden van buitenaf zoals vocht en licht (UV). Wilt u uw vloer weer in de best mogelijke conditie krijgen? Dat begint met het goed schuren van uw vloer. U kunt ons inschakelen voor parketschuren in Den Bosch en omgeving. Wij zullen ervoor zorgen dat uw vloer weer net zo mooi wordt als dat deze in het begin was en dat tegen zeer aanvaardbare kosten.

Bel: 06 51128621Offerte

Parketschuren in Den Bosch door uw vertrouwde specialist

Al vele jaren zijn wij op het gebied van parketschuren in Den Bosch en omgeving een vertrouwde specialist. Wij zijn er niet alleen voor de verkoop van nieuwe vloeren, maar ook voor het leggen en onderhoud aan uw parketvloer of andere houten vloer. Dit doen wij niet alleen in Den Bosch, maar in tal van plaatsen in heel Brabant/Noord Brabant, de Bommelerwaard en zelfs Gelderland. Wij hebben al veel vloeren geschuurd in plaatsen als:

  • Den Bosch
  • Geldermalsen
  • Gorinchem
  • Utrecht
  • Nijmegen
  • Tiel
  • Zaltbommel
Lindura lamelparket

Wij zijn uw kleinschalige, lokale specialist en die reputatie heeft ertoe geleid dat ons werkgebied flink is uitgebreid. Dat heeft ook te maken met onze zeer gunstige tarieven. Wij leveren kwaliteit tegen een uitstekende prijs. Gaan wij bij u parketschuren, dan kunt u altijd vertrouwen op de kennis en kunde van de vakman. Wij werken volgens de laatste kennis en met behulp van de beste, professionele middelen. Het is ons doel om al onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en dat begint met goede prijzen en een gedegen en eerlijk advies.

Dit is wat het schuren van uw vloer u oplevert

Besluit u om uw vloer te laten schuren, dan kunnen wij uw vloer ook heel mooi renoveren. Door de toplaag van de vloer af te schuren, komt de onderliggende laag bloot te liggen. Deze laag is nog onaangetast en dat betekent dat ook eventuele beschadigingen en verkleuringen nog niet tot deze laag zijn doorgedrongen. Wij gaan na het schuren aan het werk met de nieuwe toplaag en werken deze perfect af met de olie van uw keuze. Zo kunt u uw vloer in originele staat laten herstellen, maar kunt u ook zorgen voor een lichtere of juist meer donkere afwerking van uw vloer. Aan u de keuze!


Kom eens langs in onze showroom!

Kom eens langs!
Heeft u vragen over onze diensten en producten of heeft u advies nodig voor uw vloer? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt altijd een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie spreken we dan graag alle mogelijkheden met u door en helpen we u met het zoeken naar de juiste oplossing!

Bezoekadres
Ambachtshof 7
5317 NN Nederhemert

Correspondentieadres
Waterkers 16
5308 LM Aalst (Gld.)