Plankenvloeren; offerte op maat

Vindt u ook een echte houten vloer de mooiste optie voor bij u thuis of op kantoor? Wij kunnen u geen ongelijk geven. Als specialist op het gebied van houten vloeren delen wij uw liefde en passie. Is het tijd voor een nieuwe vloer en bent u op zoek naar een prachtige plankenvloer, dan zijn wij u hier graag mee van dienst. Wij hebben altijd een voordelige plankenvloer in ons assortiment; of u nu een vloer koopt uit het instapsegment of juist uit het allerhoogste segment; onze prijs is altijd scherp. Daarbij stellen wij altijd alles in het werk om u de best mogelijke service te bieden. Hoe goed onze prijzen en service zijn ontdekt u in een vrijblijvende offerte voor een nieuwe plankenvloer die wij met alle plezier voor u opstellen.

Bel: 06 51128621Offerte

Waarom onze offerte voor plankenvloeren zo scherp is

Klanten die al eerder een vloer bij ons hebben gekocht, hebben zich al eens verbaasd over onze prijzen. U bent natuurlijk van harte welkom om ook een offerte voor plankenvloeren bij ons aan te vragen. Wij hopen ook u in positieve zin te kunnen verrassen met ons voorstel, maar daar hebben wij alle vertrouwen in. Wij kunnen u namelijk altijd een scherp geprijsde plankenvloer inclusief leggen aanbieden omdat wij groot zijn geworden door klein te blijven.

Wij zijn een lokale specialist en hebben als doel om iedereen te kunnen helpen met een prachtige en degelijke vloer. U bent daarom van harte welkom in onze showroom. U vindt hier alles op het gebied van houten vloeren, maar onze showroom is in principe alleen op zaterdag geopend. Dit is een bewuste keuze, net als de bewuste keuzes voor onze merken, leveranciers en partners. Wij proberen alle prijzen zo scherp mogelijk te houden en zo min mogelijk overhead te creëren zodat u op uw beurt ook kunt profiteren van aantrekkelijke prijzen. Daar is het ons namelijk primair om te doen. De aanschaf van een prachtige nieuwe houten vloer is voor u waarschijnlijk dichterbij dan u denkt.

Lindura lamelparket

Ontdek het in onze showroom

U bent op zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur van harte welkom in onze showroom om hier de diverse plankenvloeren te bekijken. Wij nemen uiteraard graag de tijd voor u en kunnen u onder het genot van een lekker bakje verse koffie alles vertellen over de vloeren waarin u geïnteresseerd bent. Ook kunnen wij een scherpe, vrijblijvende offerte voor u uitbrengen wanneer u ons bezoekt. Komt u liever op een andere dag langs, dan kunnen wij vanzelfsprekend vooraf een afspraak met u maken.

Ook voor het onderhoud, schuren en renoveren van alle plankenvloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben tot volle tevredenheid van talloze klanten in grote delen van Brabant/Noord Brabant, de Bommelerwaard en Gelderland vloeren geleverd en onderhouden, onder andere in de plaatsen:

  • Den Bosch
  • Geldermalsen
  • Gorinchem
  • Utrecht
  • Nijmegen
  • Tiel
  • Zaltbommel


Kom eens langs in onze showroom!

Kom eens langs!
Heeft u vragen over onze diensten en producten of heeft u advies nodig voor uw vloer? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt altijd een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie spreken we dan graag alle mogelijkheden met u door en helpen we u met het zoeken naar de juiste oplossing!

Bezoekadres
Ambachtshof 7
5317 NN Nederhemert

Correspondentieadres
Waterkers 16
5308 LM Aalst (Gld.)