Professioneel laten schuren van uw houten vloer

Wanneer het om een houten vloer gaat, zijn er niet zo veel behandelingen die u zelf kunt doen. Dat moet u eigenlijk ook helemaal niet willen, want uw plankenvloer is veel te kostbaar om zelf behandelingen aan uit te voeren waar u geen ervaring mee heeft. Het beste dat u kunt doen is zorgen voor goed dagelijks onderhoud. Regelmatig stofzuigen, dweilen en zo nu en dan uw vloer in de was zetten, zorgen ervoor dat uw vloer zo lang mogelijk mooi blijft en een lange levensduur kent. Wilt u uw vloer periodiek echt goed laten onderhouden, kies dan voor het professioneel laten schuren van uw houten vloer. Hiervoor schakelt u vanzelfsprekend Wilco Bauman Parket in; uw lokale specialist.

Bel: 06 51128621Offerte

Wat professioneel schuren van uw houten vloer u brengt

Het professioneel laten schuren van uw houten vloer verlengt de levensduur van uw plankenvloer aanzienlijk en zorgt ervoor dat deze weer in perfecte conditie komt (en blijft). Zelfs de duurste of mooiste parketvloer of eikenhouten vloer heeft te maken met slijtage. Wij kunnen uw plankenvloer renoveren door deze te schuren en te behandelen. In de loop der jaren zijn er ongetwijfeld op diverse plekken kleine krassen, slijtageplekken of verkleuringen in uw vloer gekomen. Het schuren van uw houten vloer zorgt ervoor dat de toplaag, de laag waarin de beschadigingen en slijtage zich bevinden, wordt verwijderd. Wat tevoorschijn komt, is een onaangetaste, nieuwe laag die wij perfect voor u kunnen afwerken voor een optimaal resultaat.

Laminaat in badkamer

Het professioneel schuren van uw houten vloer garandeert het best mogelijke resultaat. Wij maken gebruik van hoogwaardige, professionele apparatuur en vanzelfsprekend beschikken onze specialisten over een gedegen opleiding, actuele vakkennis en zeer veel ervaring. Wij zullen ervoor zorgen dat de beschadigde laag van uw vloer wordt verwijderd waarna wij de nieuwe toplaag geheel volgens uw wens afwerken. Dit kan betekenen dat wij dezelfde olie gebruiken als die in eerste instantie gebruikt is, maar u kunt ook kiezen voor een tint lichter of donkerder als u meteen van de gelegenheid gebruik wilt maken om uw vloer een andere uitstraling te geven.

Gun uw vloer het beste en schakel ons in voor het professioneel laten schuren en eventueel lakken en oliƫn van uw houten vloer. Wij leveren de beste kwaliteit en service tegen zeer scherpe tarieven. Dat blijkt ook wel uit het feit dat meer en meer mensen in de wijde regio gebruik maken van onze diensten. Inmiddels hebben wij al particulieren en bedrijven geholpen door heel Brabant/Noord Brabant, de Bommelerwaard en Gelderland, en in plaatsen als:

  • Den Bosch
  • Geldermalsen
  • Gorinchem
  • Utrecht
  • Nijmegen
  • Tiel
  • Zaltbommel


Kom eens langs in onze showroom!

Kom eens langs!
Heeft u vragen over onze diensten en producten of heeft u advies nodig voor uw vloer? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt altijd een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie spreken we dan graag alle mogelijkheden met u door en helpen we u met het zoeken naar de juiste oplossing!

Bezoekadres
Ambachtshof 7
5317 NN Nederhemert

Correspondentieadres
Waterkers 16
5308 LM Aalst (Gld.)