PVC vloer renoveren met nieuwe methode

Na een grondige testperiode hebben wij bij Bauman Parket een effectieve methode ontwikkeld om versleten en bekraste PVC vloeren op te knappen. Een PVC vloer is erg duurzaam en gaat jaren mee, maar slijtage en krassen zijn nu eenmaal niet te voorkomen bij vloeren. Na enige tijd zal door de slijtage uw vloer ook zijn glans verliezen. Tot vooralsnog was er nog geen effectieve manier om versleten PVC vloeren te renoveren, zodat de krassen niet meer zichtbaar zijn. Dankzij onze nieuwe methode krijgt uw vloer echter weer een prachtig, glad oppervlak met een mooie glans. Uw vloer ziet er binnen de kortste keren weer zo goed als nieuw uit.

Bel: 06 51128621Offerte

Hoe renoveren wij uw PVC vloer?

De renovatiemethode, die wij na veel onderzoek en testen hebben ontwikkeld, is vrij simpel uit te leggen in enkele stappen. Als eerste is het natuurlijk belangrijk dat de vloer goed schoon is. Deze schone vloer gaan wij zorgvuldig schuren om zo de bekraste en versleten laklagen te verwijderen. Nadat de vloer geschuurd is, gaan wij deze lakken om de vloer te voorzien van een nieuwe laklaag. Zo is er geen krasje meer te bekennen én heeft uw vloer die gloednieuwe glans weer terug. Dankzij deze methode kunt u weer jarenlang genieten van uw prachtige vloer. Zo simpel is het!

PVC vloer Cottage Eik

Kosten voor PVC vloer renoveren

De prijs voor het renoveren van uw PVC vloer is natuurlijk voor elke vloer anders, aangezien dit maatwerk is. Wij bieden u echter graag duidelijkheid over de kosten van de renovatie. Daarom kunt u gerust contact met ons opnemen om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunnen wij onder het genot van een kopje koffie de kosten voor het renoveren van uw PVC vloer bespreken. We kunnen tijdens deze afspraak uiteraard ook al uw vragen beantwoorden over het opknappen van uw vloer. De prijs hangt onder andere af van het oppervlak van uw vloer en de moeilijkheidsgraad van renoveren.

Offerte aanvragen voor PVC vloer opknappen

Bauman Parket is werkzaam door heel Nederland. Wij zijn werkzaam op diverse locaties, zoals Drunen, Tiel, Gorinchem, Utrecht, Waalwijk en Tilburg. Ook bieden wij vaak onze diensten aan in Nijmegen, Zaltbommel, Geldermalsen, Rosmalen, Den Bosch en Vught. U kunt online bij ons een offerte aanvragen voor het renoveren en coaten van uw PVC vloer. Ook kunt u via onze website contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Bauman Parket staat door heel Nederland voor u klaar wanneer uw PVC vloer toe is aan een flinke opknapbeurt. Brengt u binnenkort een bezoekje aan onze showroom?


Kom eens langs in onze showroom!

Kom eens langs!
Heeft u vragen over onze diensten en producten of heeft u advies nodig voor uw vloer? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt altijd een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie spreken we dan graag alle mogelijkheden met u door en helpen we u met het zoeken naar de juiste oplossing!

Bezoekadres
Ambachtshof 7
5317 NN Nederhemert

Correspondentieadres
Waterkers 16
5308 LM Aalst (Gld.)