Traditioneel parket leggen

Het leggen van traditioneel parket kunnen wij perfect voor u verzorgen. Het is en blijft wellicht de ultieme luxe vloerafwerking. Volgens velen kan er namelijk niets op tegen een traditionele parketvloer wanneer het gaat om uitstraling, luxe en levensduur. Wij sluiten ons hier volledig bij aan. Wij zijn niet alleen een gespecialiseerde leverancier van parket, maar ook echte liefhebbers van deze vloeren. Met deze liefhebberij en met ons specialisme willen wij u optimaal bedienen. Daarom vindt u bij ons een zeer uitgebreide collectie aan voordelige parketvloeren. Of u nu een scherp geprijsde vloer bestelt, of gaat voor onze meest exclusieve visgraatvloer; u betaalt altijd een uitstekende prijs en u mag te allen tijde rekenen op de beste, persoonlijke service.

Bel: 06 51128621Offerte

Traditioneel parket leggen is en blijft een klus voor specialisten

Een deel van de charme en aantrekkingskracht van parket komt natuurlijk voort uit het feit dat het niet alleen prachtige, zeer hoogwaardige en authentieke vloeren zijn, maar dat het leggen hiervan ook een echt vak is. Het is niet aan te raden om zelf uw parketvloer te leggen. Bij laminaat is dit bijvoorbeeld anders. Met modern kliklaminaat kunt u eigenlijk niet de fout in gaan, maar een parketvloer is een nog veel luxere, duurdere vloer die het vakmanschap van een specialist verdient. Wij kunnen traditioneel parket leggen, in welk verband u uw vloer ook gelegd wilt hebben.

Parket Ambiente

Traditioneel parket leggen, betekent werken met echte houten planken die volgens een zeer specifiek patroon worden gelegd. Dit is natuurlijk het geval bij bijvoorbeeld een klassieke visgraatvloer, maar zelfs bij een plankenvloer zonder dessin kijkt een goede parketteur naar de volgorde waarop de vloerdelen worden gelegd. Dit voor een zo mooi, gevarieerd en natuurlijk mogelijk patroon. De traditionele wijze betekent ook dat uw vloer wordt verlijmd op de ondervloer, voor maximale stevigheid. Dit voorkomt namelijk dat er kieren en naden optreden. Mocht u echter liever een zwevend gelegde vloer hebben, dan beschikken wij eveneens over de expertise om dit perfect voor u te verzorgen.

Doe inspiratie op in onze showroom

U bent op zaterdag tussen 10:00 uur en 16:00 uur van harte welkom om onze prachtige vloeren te komen bekijken. Op afspraak bent u uiteraard ook op een ander moment welkom. Wij vertellen u graag alles over het leggen van traditioneel parket, en helpen u bij het kiezen van uw perfecte nieuwe vloer. Onze vloeren liggen inmiddels door heel Brabant/Noord Brabant, de Bommelerwaard en Gelderland. Onder andere bij klanten uit:

  • Den Bosch
  • Geldermalsen
  • Gorinchem
  • Utrecht
  • Nijmegen
  • Tiel
  • Zaltbommel


Kom eens langs in onze showroom!

Kom eens langs!
Heeft u vragen over onze diensten en producten of heeft u advies nodig voor uw vloer? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt altijd een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie spreken we dan graag alle mogelijkheden met u door en helpen we u met het zoeken naar de juiste oplossing!

Bezoekadres
Ambachtshof 7
5317 NN Nederhemert

Correspondentieadres
Waterkers 16
5308 LM Aalst (Gld.)