Traprenovatie in Den Bosch en omgeving

De trap is voor veel mensen vaak een doorn in het oog in hun woning, zeker als deze in de woonkamer gesitueerd is. Herkent u dat? U spendeert veel tijd en moeite aan het zo mooi mogelijk maken van uw huis. Zo heeft u onder andere een prachtige vloer liggen. Maar de afwerking van die trap… dat blijft toch vaak een punt van zorg. Wij leveren de mooiste traprenovatie in Den Bosch en omstreken. Wij kunnen uw trap op een voordelige manier opknappen en bekleden zodat u eindelijk trots kunt zijn op uw trap omdat deze nu perfect past bij de uitstraling van de rest van uw huis. En dat tegen heel aanvaardbare kosten!

Bel: 06 51128621Offerte

Kundige traprenovatie in regio Den Bosch

Wij zijn al jarenlang een erkende vloerspecialist in de regio Den Bosch en inmiddels ook ver daarbuiten. Al geruime tijd hebben wij daar traprenovatie met onder andere laminaat aan toegevoegd. Wij merkten dat mensen die graag een nieuwe vloer willen ook graag hun trap van een mooiere uitstraling willen voorzien. Wij helpen daar graag aan mee. Uw trap renoveren betekent dat u hier net zo lang plezier van zult hebben als van uw vloer. Het is een absolute upgrade voor uw huis, of uw trap nu in de kamer of in de hal staat.

Trapkantprofiel parket

Onze traprenovatie in de omgeving van Den Bosch is bijzonder voordelig in vergelijking met veel andere aanbieders. Of u uw trap nu laat renoveren in combinatie met een nieuwe vloer, of dat u ons louter voor de renovatie van uw trap inschakelt; ons trap laminaat is altijd zeer scherp geprijsd en ook voor het renovatiewerk zelf rekenen wij de scherpe tarieven die u van ons gewend bent. Net zoals op uw vloer heeft u de keuze uit verschillende soorten en kleuren laminaat om uw trap mee op te knappen. Het is niet moeilijk om nieuwe traptreden te vinden die perfect bij uw smaak en stijl passen.

Wij laten u graag voorbeelden zien

Uw trap opknappen kan voor een wereld van verschil zorgen, maar misschien vindt u het nog lastig om dit voor u te zien. Net zoals u in onze showroom, die elke zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur geopend is, voorbeelden kunt bekijken van de vloeren die wij u kunnen leveren, kunt u hier ook terecht om alle mogelijkheden op het gebied van trapbekleding te bekijken. Wij tonen u met veel plezier ons trap laminaat en kunnen u van advies voor het leggen voorzien en uiteraard ook van onze scherpe prijzen. U bent overigens ook buiten de zaterdag om welkom, maar gelieve hiervoor wel een afspraak te maken. Onze traprenovatie voor Den Bosch heeft zich inmiddels ook uitgebreid tot andere steden in Brabant/Noord Brabant, de Bommelerwaard en Gelderland, waaronder:

  • Den Bosch
  • Geldermalsen
  • Gorinchem
  • Utrecht
  • Nijmegen
  • Tiel
  • Zaltbommel


Kom eens langs in onze showroom!

Kom eens langs!
Heeft u vragen over onze diensten en producten of heeft u advies nodig voor uw vloer? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt altijd een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie spreken we dan graag alle mogelijkheden met u door en helpen we u met het zoeken naar de juiste oplossing!

Bezoekadres
Ambachtshof 7
5317 NN Nederhemert

Correspondentieadres
Waterkers 16
5308 LM Aalst (Gld.)