Is uw trap aan vervanging toe?

VOOR

Traprenovaties door ons

Een trap is vaak een onderdeel in het huis waar wat minder aandacht aan besteed wordt. U denkt er misschien niet meteen aan, maar een mooie trap geeft uw huis gelijk een hele andere uitstraling.

Laat nu uw trap voorzien van een nieuwe look! Met ons unieke traprenovatie concept wordt een mooie trap voor iedereen bereikbaar. Of u nu een rechte of een draaiende trap heeft, hout, beton of steen, wij regelen het voor u.

Smaken verschillen nou eenmaal. Daarom zijn de mogelijkheden voor traprenovatie uitgebreid. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit diverse kleuren en materialen om uw trap weer als nieuw te laten uitkomen! Denk hierbij aan de verschillende soorten hout of laminaat.

NA

Kom eens langs!
Heeft u vragen over onze diensten en producten of heeft u advies nodig voor uw vloer? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt altijd een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie spreken we dan graag alle mogelijkheden met u door en helpen we u met het zoeken naar de juiste oplossing!

Bezoekadres
Ambachtshof 7
5317 NN Nederhemert

Correspondentieadres
Waterkers 16
5308 LM Aalst (Gld.)