Voordelige visgraat vloer kopen

Een visgraatvloer wordt door de meeste mensen gezien als een hele luxe vloer. Deze heeft namelijk een klassieke schoonheid en een ongeƫvenaarde uitstraling en is bovendien zeer goed te onderhouden. Of u nu een klassiek of modern interieur heeft; visgraatparket komt er altijd prachtig in uit en zorgt voor extra uitstraling en sfeer. U zult echter vaak schrikken van de prijzen van visgraat parket. Kiezen voor visgraatlaminaat kan een oplossing zijn, maar wilt u echt hout, dan zit u toch vast aan parket. Gelukkig kunt u bij ons een voordelige visgraat vloer kopen. Natuurlijk zult u voor een dergelijke vloer altijd een prijs betalen die wat hoger ligt dan andere soorten parket, maar relatief gezien betaalt u bij ons altijd een ontzettend scherpe prijs.

Bel: 06 51128621Offerte

Een voordelige visgraat vloer kopen, breng uw droomvloer een stap dichterbij

U vraagt zich misschien af waarom het kopen van een voordelige visgraat vloer bij ons relatief eenvoudig is. Goedkoop en goede kwaliteit gaan doorgaans niet hand in hand, maar wij doen er alles aan om de prijs van onze vloeren zo laag mogelijk te houden. Dat betekent niet alleen dat wij investeren in goede relaties met onze merken, leveranciers en partners, maar ook dat wij zo min mogelijk overheadkosten proberen te creƫren. Alles wat wij aan kosten kunnen besparen, hoeven wij immers ook niet aan u door te berekenen.

Gelakt visgraat parket Ambiente

Desondanks kunt u bij ons niet alleen rekenen op topkwaliteit vloeren tegen scherpe prijzen, maar ook op de beste, persoonlijke service. Wij zijn uw lokale specialist en zien u graag terugkomen. Dit kan zijn voor een nieuwe vloer, het inplannen van onderhoud van uw vloer, of het aanschaffen van speciale schoonmaakmiddelen. U bent van harte welkom in onze showroom om de diverse visgraatvloeren te bekijken. U zult zien dat een voordelige visgraat vloer kopen dichterbij is dan u denkt.

Ook voor het leggen van uw vloer

Natuurlijk kunt u niet alleen bij ons terecht om een goedkope visgraat vloer te kopen. Deze kunt u ook uitstekend door ons laten leggen en ook dit doen wij uiteraard tegen zeer scherpe prijzen. Wat heeft u immers aan een voordelig geprijsde vloer die u niet zelf kunt leggen, als u voor het leggen hiervan een vermogen betaalt? Daarom hebben wij vaak een speciale aanbieding inclusief het leggen van de vloer. Het is namelijk onze missie om u uw ideale vloer te bezorgen en weten zeker dat dit zal lukken, net zoals wij al hebben gedaan voor talloze klanten in heel Brabant/Noord Brabant, Gelderland en plaatsen als:

  • Den Bosch
  • Geldermalsen
  • Gorinchem
  • Utrecht
  • Nijmegen
  • Tiel
  • Zaltbommel
  • Bommelerwaard


Kom eens langs in onze showroom!

Kom eens langs!
Heeft u vragen over onze diensten en producten of heeft u advies nodig voor uw vloer? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt altijd een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie spreken we dan graag alle mogelijkheden met u door en helpen we u met het zoeken naar de juiste oplossing!

Bezoekadres
Ambachtshof 7
5317 NN Nederhemert

Correspondentieadres
Waterkers 16
5308 LM Aalst (Gld.)