Houten vloer schuren

Om het beste uit uw houten vloer te halen is periodiek onderhoud erg belangrijk. En een mooie vloer gaat op die manier ook veel langer mee. Het periodiek laten onderhouden van uw vloer kunt u het beste uitbesteden aan een echte specialist op dit gebied. Uw mooie vloer is u waarschijnlijk veel te lief om er zonder ervaring mee aan de slag te gaan. Er zijn bepaalde onderhoudswerkzaamheden die u zelf kunt doen, maar het periodieke schuren en in de was zetten kunt u beter overlaten aan een echte specialist. Hiervoor staan wij in de provincies Noord-Brabant, Utrecht, Limburg en Gelderland voor u klaar om deze klus professioneel en met veel passie aan te pakken.

Bel: 06 51128621Offerte

Wat kunt u zelf?

U verlengt de levensduur van uw plankenvloer aanzienlijk als u er in eerste instantie zelf al goed voor zorgt. U stofzuigt regelmatig, zodat vuil en zand geen permanente krassen of beschadigingen kunnen veroorzaken. Bij veel gebruik dweilt u uw plankenvloer elke week, zodat vochtvlekken en ander hardnekkig vuil niet verder in kunnen trekken. Af en toe in de was zetten kunt u ook prima zelf voor uw rekening nemen. Daarmee maakt u de vloer vochtbestendig en zorgt u ervoor dat het hout goed beschermd wordt tegen dagelijks gebruik. Eens in de zoveel tijd vraagt u ons om uw houten vloer te onderhouden en opnieuw te waxen, zodat deze er weer als nieuw uitziet en er weer een behoorlijk lange tijd tegen kan.

Laminaat in badkamer

Wat doen wij?

U kunt slijtage van uw vloer niet voorkomen. En aan de mate van slijtage ziet u dat het tijd is om de specialisten te bellen. Wij zullen uw houten vloer renoveren door deze te schuren en de beschadigde toplaag te verwijderen. Hier bevinden zich vlekken, krassen en slijtplekken die met een dweil niet meer schoon te krijgen zijn. Na het schuren ziet de vloer er weer als nieuw uit en daarna gaan we met de afwerking bezig. We zullen uw houten vloer opnieuw oliën in dezelfde kleur of met een andere kleur als u dit wenst. Na onze behandeling ziet u direct het verschil en het is weer alsof uw vloer net gelegd is, en dit alles tegen zeer aantrekkelijke kosten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn met name actief in de eerder genoemde provincies, dus woont u in of vlakbij:

 • Den Bosch
 • Drunen
 • Geldermalsen
 • Gorinchem
 • Utrecht
 • Nijmegen
 • Rosmalen
 • Tiel
 • Tilburg
 • Vught
 • Waalwijk
 • Zaltbommel

Dan zijn wij de specialist die uw houten vloer weer nieuw leven in kan blazen. Vraag bij ons een offerte op en u ziet direct dat wij een scherpe prijs hanteren. Tegelijkertijd staat kwaliteit bij ons voorop en dat kunnen onze klanten beamen. Wij schuren iedere houten vloer, zoals eiken, met de beste apparatuur om deze vervolgens te olien, lakken of waxen. Voor meer informatie en/of een offerte op maat kunt u gerust eens vrijblijvend contact opnemen met één van onze enthousiaste medewerkers.


Kom eens langs in onze showroom!

Kom eens langs!
Heeft u vragen over onze diensten en producten of heeft u advies nodig voor uw vloer? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt altijd een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie spreken we dan graag alle mogelijkheden met u door en helpen we u met het zoeken naar de juiste oplossing!

Bezoekadres
Ambachtshof 7
5317 NN Nederhemert

Correspondentieadres
Waterkers 16
5308 LM Aalst (Gld.)