PVC vloer renoveren

PVC vloer renoveren

Ook al zijn ze mooi en duurzaam, zelfs PVC vloeren raken na enige tijd beschadigd. Krasjes en slijtage ontstaan nu eenmaal wanneer een vloer veel wordt gebruikt. Hierdoor verdwijnt ook de glans. U kunt nu echter uw PVC vloer laten renoveren dankzij de nieuwe methode die wij bij Bauman Parket hebben ontwikkeld. Wanneer u uw PVC vloer laat opknappen door ons zorgen wij in enkele simpele stappen voor een prachtige vloer die weer zo goed als nieuw is. Als eerste schuren wij de PVC vloer licht op om van alle krasjes en slijtage af te komen. Vervolgens gaan we de vloer lakken. Door de vloer te voorzien van een nieuwe laklaag zorgen we dat deze er weer gloednieuw uitziet. Deze nieuwe methode voor het renoveren van PVC vloeren zorgt ervoor dat uw vloer zijn glans terug krijgt en er netjes uitziet.

Opknappen PVC vloer in uw regio

Bent u geïnteresseerd in het laten renoveren van uw PVC vloer, maar weet u niet zeker of dit wel kan in uw regio? Maakt u zich vooral geen zorgen! Bauman Parket verzorgt vloer renovaties door heel Nederland. Wij delen graag onze nieuwe methode van PVC vloeren opknappen met u, waar in Nederland u ook woont of werkt. De vloeren in uw huis of kantoor zien er binnen de kortste keren weer helemaal vlekkeloos uit. Daar kunt u weer jaren van genieten!

test_back

Kosten PVC vloer renoveren

Omdat elke vloer anders is hangt de prijs voor het opknappen van een PVC vloer af van het oppervlak. Voor het renoveren van uw PVC vloer gaan wij dus graag met u in overleg over de kosten. U kunt uiteraard gerust eens bij ons langs komen om de renovatie van uw vloer te bespreken. We bespreken graag de kosten, onze werkwijze en andere belangrijke punten met u in onze showroom. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of een offerte aan te vragen. We ontvangen u graag in onze showroom!

Kom eens langs in onze showroom!

Kom eens langs!
Heeft u vragen over onze diensten en producten of heeft u advies nodig voor uw vloer? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt altijd een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie spreken we dan graag alle mogelijkheden met u door en helpen we u met het zoeken naar de juiste oplossing!

Bezoekadres
Ambachtshof 7
5317 NN Nederhemert

Correspondentieadres
Waterkers 16
5308 LM Aalst (Gld.)