Kurkvloer laten leggen

U staat op het punt om een mooie kurkvloer te gaan kopen en dan wilt u natuurlijk ook dat deze zo mooi mogelijk wordt gelegd in uw woning of bedrijfspand. Wie geen ervaring heeft, doet er verstandig aan om een kurkvloer te laten leggen door een echte specialist. En die specialisten dat zijn wij, de vakmannen van Wilco Bauman Parket, zodat u dit met een gerust hart aan ons over kunt laten. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van kurkvloeren. Niet alleen qua verkoop, maar zeker ook qua leggen. Kurkvloeren hebben een geluiddempende en isolerende werking zodat deze zowel in kinderkamers als woonkamers uitstekend tot hun recht komen. Bovendien zijn deze vloeren milieuvriendelijk en erg duurzaam en door de isolerende werking ook nog eens erg vriendelijk voor uw energierekening.

Bel: 06 51128621Offerte

Wij begrijpen als geen ander dat de aanschaf van een nieuwe vloer een hele investering is. Het is onze missie om iedere klant zo goed mogelijk te helpen bij het maken van de juiste keuze. Persoonlijke service en aandacht staan daarbij voorop. Dit komt ook tot uiting in het leggen van kurkvloeren waarvoor wij zeer scherpe tarieven hanteren. Wellicht beschikt u niet over de kennis en ervaring om de vloer zelf te leggen en dat is helemaal niet verwonderlijk, aangezien het een behoorlijk specialistische klus is. Misschien heeft u de kennis en ervaring wel, maar wilt u de vloer helemaal niet zelf leggen. Wat uw motivatie ook is; u kunt ons te allen tijde inschakelen om uw kurkvloer te laten leggen. Wij zullen zorgen voor een perfect resultaat en beschouwen de klus pas als afgerond wanneer u helemaal tevreden bent.

Badkamer met kurkvloer en kurk bekleding

Een kurkvloer laten leggen is verstandig

Een nieuwe vloer laten leggen is niet zomaar iets, het is namelijk de basis van uw interieur. U wilt natuurlijk dat deze basis zo goed mogelijk voor elkaar is. Daarom is het erg verstandig om een kurkvloer te laten leggen. Wanneer u dit uitbesteedt aan een specialist weet u zeker dat deze professioneel gelegd wordt. Kurkvloeren zijn namelijk lastiger te leggen dan bijvoorbeeld laminaat, wat u wel prima zelf kunt doen. Uw kurkvloer wordt in een bepaald patroon gelegd en hierin schuilt de moeilijkheidsgraad. Een enkele tegel verkeerd leggen, kan een compleet patroon verstoren. Zo’n fout herstellen is lastig en op die manier worden zelfs goedkope kurkvloeren uiteindelijk nog duur, omdat u alsnog een specialist in zult moeten schakelen voor het herstellen van de vloer. Wees daarom verstandig en kies direct voor onze legservice.

Wij leggen tegen zeer scherpe prijzen

Koopt u uw kurkvloer bij ons, dan bent u niet alleen verzekerd van een kwalitatief goede vloer tegen een zeer aantrekkelijke prijs, maar ook van een uitstekende en betaalbare legservice. Wij hebben kurkvloeren gelegd door grote delen van het land, in onder andere Brabant/Noord Brabant, de Bommelerwaard en Gelderland, en in plaatsen zoals:

  • Den Bosch
  • Geldermalsen
  • Gorinchem
  • Utrecht
  • Nijmegen
  • Tiel
  • Zaltbommel


Kom eens langs in onze showroom!

Kom eens langs!
Heeft u vragen over onze diensten en producten of heeft u advies nodig voor uw vloer? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt altijd een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie spreken we dan graag alle mogelijkheden met u door en helpen we u met het zoeken naar de juiste oplossing!

Bezoekadres
Ambachtshof 7
5317 NN Nederhemert

Correspondentieadres
Waterkers 16
5308 LM Aalst (Gld.)