Offerte houten vloer renoveren

U heeft in het verleden geïnvesteerd in het laten leggen van een prachtige houten vloer. Daarbij ging het destijds waarschijnlijk niet om een gering bedrag. De prijs van een echte houten vloer is vaak aanzienlijk. Dat is logisch, want u krijgt er een prachtige kwaliteit vloer met een lange levensduur voor terug. Toch kan het zo zijn dat door (intensief) gebruik uw vloer wat van zijn originele uitstraling verliest. Krassen, verkleuringen of slijtplekken komen zelfs bij de beste en meest sterke vloeren voor. Gelukkig kan een houten vloer uitstekend gerenoveerd worden. Wij zijn gespecialiseerd in renovatie van elke soort houten vloer, zoals een plankenvloer, eikenvloer of een parketvloer en dat voor zowel particulieren als voor bedrijven. Wij stellen graag vrijblijvend een offerte voor u op voor het renoveren van een houten vloer.

Bel: 06 51128621Offerte

Een scherpe offerte voor het renoveren van uw houten vloer

Een renovatie van uw parketvloer of elke andere houten vloer, voeren wij uit tegen zeer aanvaardbare kosten. Desondanks kunt u bij ons vertrouwen op onvervalst vakmanschap. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en hebben de kennis en middelen om elke vloer er weer zo goed als nieuw uit te laten zien. Wij zijn een lokale specialist, kopen scherp in, hebben slimme partnerschappen en zo weinig mogelijk overhead. Dit alles zodat u kunt profiteren van onze bijzonder scherpe prijzen.

3-strook parket Ambiente

De renovatie van uw vloer zal ervoor zorgen dat u weer jarenlang met trots en plezier er gebruik van zult maken en ernaar zult kijken. Door de vloer te schuren, verdwijnt de beschadigde of aangeslagen toplaag. Eronder zit een gloednieuwe laag die wij weer perfect kunnen afwerken. Deze nieuwe laag wordt fijn geschuurd, schoongemaakt en vervolgens afgewerkt met olie voor een prachtig resultaat. Hierbij profiteert u overigens van een extra voordeel.

Wanneer de vloer is geschuurd en de toplaag is verwijderd, komt de originele kleur van de vloer weer naar boven. U kunt ervoor kiezen om de vloer opnieuw af te laten werken met dezelfde olie als die u eerst gebruikte, maar mocht u iets aan de uitstraling van uw vloer willen veranderen, dan is dit het moment. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor olie in een lichtere of meer donkere kleur, zodat uw vloer ook daadwerkelijk lichter of donkerder wordt.

Wij stellen met plezier een offerte op om uw houten vloer te renoveren

Wij ontzorgen u van A tot Z; vanaf verkoop, het leggen tot aan het onderhouden van uw houten vloer. Wij willen ook graag uw betrouwbare, lokale specialist zijn en brengen dan ook met plezier een offerte uit voor het renoveren en opknappen van uw houten vloer. Deze offerte is uiteraard geheel vrijblijvend. Mocht de offerte u bevallen, dan gaan wij natuurlijk zo snel mogelijk voor u aan de slag, net als wij dat eerder deden voor klanten en bedrijven in diverse plaatsen in Brabant/Noord Brabant, de Bommelerwaard en Gelderland, zoals in:

  • Den Bosch
  • Geldermalsen
  • Gorinchem
  • Utrecht
  • Nijmegen
  • Tiel
  • Zaltbommel


Kom eens langs in onze showroom!

Kom eens langs!
Heeft u vragen over onze diensten en producten of heeft u advies nodig voor uw vloer? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt altijd een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie spreken we dan graag alle mogelijkheden met u door en helpen we u met het zoeken naar de juiste oplossing!

Bezoekadres
Ambachtshof 7
5317 NN Nederhemert

Correspondentieadres
Waterkers 16
5308 LM Aalst (Gld.)