Voordelige parketvloer kopen

Een voordelige parketvloer kopen? Dat is zeker mogelijk zonder aan kwaliteit in te boeten. Wilco Bauman Parket bewijst dit al jaren met een uitgebreide selectie aan kwalitatieve, maar bovenal voordelig geprijsde parketvloeren. Ondanks dat wij zeer scherpe prijzen hanteren, heeft u bij ons altijd voldoende keuze. In ons assortiment vindt u vloeren in alle stijlen en kleuren. Hier zit ongetwijfeld ook voor u de perfecte vloer tussen; de vloer die u niet alleen prachtig vindt, maar die ook perfect in uw huis past. Als echte vloerspecialist zijn wij u uiteraard ook graag van dienst met het leggen van uw vloer en het onderhoud hiervan.

Bel: 06 51128621Offerte

Een voordelige parketvloer kopen in de stijl die u wenst

Bij het kopen van een voordelige vloer, moet u vaak op een ander gebied inleveren zoals bijvoorbeeld op kwaliteit en service. Wij geloven hier echter niet in. Wij willen iedereen kunnen voorzien van zijn of haar ideale vloer tegen een zeer concurrerende prijs. Natuurlijk verkopen wij ook vloeren uit het hoge segment, maar zelfs voor onze duurste vloeren geldt dat de prijs relatief gezien zeer scherp is, zeker in vergelijking met veel van onze concurrenten. Wij doen er dan ook alles aan om onze kosten zeer laag te houden, zodat wij deze niet hoeven door te berekenen in de prijs van onze vloeren.

Laminaat in badkamer

Wanneer u een scherp geprijsde vloer koopt, wilt u natuurlijk wel een kwalitatief goede vloer. U wilt eveneens een riante keuze hebben, want waarom zou u een voordelige parketvloer kopen als de vloer die u eigenlijk wilt niet leverbaar is? Wij investeren zeer veel tijd in goede relaties met de merken en leveranciers met wie wij samenwerken. Het resultaat is een selectie aan vloeren met zeer concurrerende prijzen waar wij bijzonder trots op zijn.

Komt u de vloeren bekijken?

Onze showroom is elke zaterdag tussen 10:00 uur en 16:00 uur geopend. U bent van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie onze selectie aan parket te komen bekijken. In welke prijsklasse u zich ook oriƫnteert; wij hebben altijd zeer veel parketvloeren in ons assortiment waaruit u kunt kiezen. Wat u ook in gedachten heeft qua kleur en/of dessin, of qua stijl; de kans is zeer groot dat er meerdere parketvloeren in ons assortiment aanwezig zijn die helemaal passen in het plaatje dat u in uw hoofd heeft. Al zeer veel mensen hebben inmiddels ervaren hoe voordelig ons parket is. Wilt u een voordelige parketvloer kopen? Talloze klanten in onder andere:

  • Den Bosch
  • Geldermalsen
  • Gorinchem
  • Utrecht
  • Nijmegen
  • Tiel
  • Zaltbommel
  • Bommelerwaard

En talloze andere plaatsen in Brabant/Noord Brabant en Gelderland gingen u voor.

PVC vloer Eik Diep Natuur


Kom eens langs in onze showroom!

Kom eens langs!
Heeft u vragen over onze diensten en producten of heeft u advies nodig voor uw vloer? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt altijd een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie spreken we dan graag alle mogelijkheden met u door en helpen we u met het zoeken naar de juiste oplossing!

Bezoekadres
Ambachtshof 7
5317 NN Nederhemert

Correspondentieadres
Waterkers 16
5308 LM Aalst (Gld.)